Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Design in your hands!

Dit julevindue blir så fedt, at Søren Banjomus danser ;-)

Dit julevindue blir så fedt, at Søren Banjomus danser ;-)

Du kender en der trænger til at få blæst julesokkerne af? Du har så meget juleenergi i kroppen, at den skal bruges på at gøre noget nyt? Du har leget samurai med kreditkortet – men mangler stadig den læææækre juledekoration til ikke ret mange penge? Er du gået død i de sædvanlige guirlander, julehjerter og konfetti fra Føtex? Så skal du simpelthen gribe en chalkmarker og tegne dit eget julevindu selv!!

Det er skidesjovt at tegne på vinduerne!!!

Så du skal købe opskriften, som trin for trin viser, hvordan du får lavet de dejligste julevinduer! Hele gøjemøget kan vaskes af igen med lidt vinduesvand, en klud og en vinduessvaber! Det skal du ikke bekymre dig om ;-) Opskriften giver dig både mulighed for at lave en fin og ‘ordentlig’ cirkel – og lege dig frem til dit helt eget julevindue med snefnug. Det giver godt skud julecharme at håndtegne vinduerne selv ;-) Søren Banjomus bliver så glad af den slags julehygge, at han begynder at danse!!!

Køb opskriften her LINK

Det er bare med at komme afsted og give den gas – du kan lige nå det inden jul!!!

Hvorfor er det fedt at tegne på vinduerne?
Jeg fik fingrene i min første chalk-marker for et års tid siden… og har fundet ud af at det er super sjovt at tegne på mine vinduer. Der skal ikke mange undskyldninger til før jeg finder markeren frem. Børnefødselsdage, påske – eller eventyrsnak med den ældste datter, mens vi tegner på eventyrland vinduet i hendes værelse. Hun elsker at jeg tør tegne på vinduerne. Det er lidt grænseoverskridende sjovt de første gange, for DET gør ‘man’ da ikke! men jo jo, nu har du fået lov, for du har jo købt en opskrift, der er designet specialt til formålet ;-)

Julekram – Ann-Gerd ;-)

Ps. Der står nøjagtigt i opskriften hvad du skal bruge, og hvordan du gør – trin for trin ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *