Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Design in your hands!

Om DesignARK

DesignARK er udsprunget af at jeg elsker at arbejde med mine hænder!!!

Med denne blog vil jeg dele glæden ved at skabe noget fysisk, som kan ses, røres og sanses. Jeg er uddannet arkitekt – for mig er det naturligt at lege med design!

Jeg har hæklet i mere end 10 år (men ‘makker’ også med alt muligt andet med mine hænder). Men jeg har undret mig. Hvorfor kan jeg ikke finde opskrifter, som både har en høj kvalitet af design – og som er til at forstå? Derfor har jeg sat mig for at skabe DesignARK.dk – som fortæller om min leg med design og hvor du kan købe resultatet: Opskrifterne.

Jeg finder hele tiden på ting der kan hækles, skæres eller foldes ;-) Så hvorfor ikke omsætte det til opskrifter, som jeg kan dele her på DesignARK.dk?

Kravet til mine opskrifter er at de skal kunne laves indenfor ‘hjemmets fire vægge’ af DIG! Mit design skal kunne skabes uden at skulle bruge meget specialiseret værktøj, materialer eller et egentligt værksted ?

Jeg stiller altid som krav til mine opskrifter, at de skal indeholde et design som holder – både i æstetik og i hverdagens brug! Mine opskrifter er altid testet før de sættes til salg. Det er afgørende for mig, at de er til at forstå – og tydeligt viser hvordan detaljerne laves – så opskrifterne giver DIG et godt design!!!

Håber du er med på legen!

Ann-Gerd Rasmussen Kinnerup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *