Type a keyword and hit enter to start searching. Press Esc to cancel.
Design in your hands!

Currently Reading

Har du også fodret garngrisen lidt for meget?

Nej, nej, nej og atter nej. Jeg vil ikke have husdyr – af nogen slags! Det gælder også garngrise.
Hvad er en garngris spørger du så?

En garngris er en grim lille garn-shoppe-mokke, som kravler frem på min højre skulder, hver evig ENESTE gang jeg er i nærheden af en garnbutik. Hun har en stor grisetryne, som kan lugte garnfibre på flere kilometers afstand. Hendes lange arme er ikke kræsne. De kan indfange ‘det garn må jeg bare eje til den PRIS’ eller ‘Åjjjh, det nøgle føles som LUKSUS kokosolie på tørre, trætte hækle-hænder‘.

Jeg er ikke bare en garngris. Jeg er tredje generations garngris… Jeg er som et halvfuldt møl, når jeg kommer ind i en garnbutik, uden modstandskraft overfor garngrisens sirenesang. For det er et faktum, at jeg har alt alt for meget garn. Min mor har alt for meget garn. Min mormor havde så meget garn, at jeg stadig bruger af hendes rester.

Har du også alt for meget garn?

Det er der kun to ting at gøre ved. For det første må garngrisen springe ud af skabet – så her er hun så!

For det andet, så må jeg i gang med at få slagtet garngrisen! Før mit slagtearbejde kan gå igang, har jeg allieret mig med et krydsnøgleapperat. Et krydsnøgleapperat er for garnrester, hvad rynkecreme og rouge er for kvinder i min alder. Det hele bliver lidt strammere og mere fast ;-) For mig har det været den vildeste øjenåbner at få rullet alle mine rester op. De er jo for lækre!!! Selv når de ligger som en halvtyk garngris foran mit kamera! Den garngris er da lige til at skære i stykker og stikke hæklenålene i ;-) Det er som om jeg har fået min hel egen hemmelige garnbutik i min egen stue – med de lækreste farver og garntyper som jeg nu kan sætte sammen på helt nye måder.

Nu er det så bare med at gå til vaflerne, og få lavet opskrifter af GARNGRISEN! Det er sund fornuft, det er billigt og det er en vanvittig fed udfordring! What’s not to like?

Jeg går i køkkenet nu og parterer min garngris – senere vil jeg servere lækre opskrifter :-)

DesignARKgarngris-(17)

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *